Modestyling portfolio

 

House of looks is een modestyling agency dat is opgericht door mij, Nicole Wunderink.  Ik ben een gepassioneerd modestylist met een hart voor het vak.

Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door mode en modestyling. Ik begon met werken in de retail waarbij ik genoot van het etaleren en het adviseren van klanten op mode gebied maar kwam tot de conclusie dat ik meer wilde. In 2019 ben ik dan ook gestart met de HBO opleiding modestylist.

Inmiddels zijn er een aantal jaren verstreken en ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf, heb ik als stylist met talentvolle mensen mogen samenwerken en is mijn werk o.a. in diverse magazines gepubliceerd.

Ben je op zoek naar een gedreven styliste met een unieke stijl?  Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik sta graag voor je klaar!

Een impressie van mijn werk is te vinden in mijn portfolio.

Ben je geïnteresseerd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Op afspraak is het tevens mogelijk om een bezoek te brengen aan de studio.

House of looks verzorgt modestyling voor editorial fotoshoots, videoclips en meer. Als modestylist ben ik breed inzetbaar en heb ik een unieke kijk of mode en styling. Het werken met visagistes, haarstylisten, fotografen en modellen is wat ik het liefste doe om als team het perfecte beeld te creëren.

Inmiddels zijn er een aantal jaren verstreken en ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf, heb ik als stylist met talentvolle mensen mogen samenwerken en is mijn werk o.a. in diverse magazines gepubliceerd.

Ben je op zoek naar een gedreven styliste met een unieke stijl?  Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik sta graag voor je klaar!

Een impressie van mijn werk is te vinden in mijn portfolio.

Ben je geïnteresseerd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Op afspraak is het tevens mogelijk om een bezoek te brengen aan de studio in Lisse.  De studio is volledig ingericht met kleed- en visagie ruimte. Je bent van harte welkom om eens langs te komen, de koffie staat altijd klaar!

Het adres van de studio kun je vinden op de contact pagina.Bezoek ook eens mijn instagram: http://www.instagram.com/houseoflooks_nl

Boek direct
English Dutch