commercieel

Welkom bij House of looks!

Hier vind je mijn commerciële portfolio. Ik ben zowel inzetbaar voor commerciële modestyling als avant garde modestyling. Voor een impressie van mijn avant garde modestyling kun je in de menubalk kiezen voor dat portfolio. 

Ben je op zoek naar een gedreven styliste met een unieke stijl?  Dan bena je bij mij aan het juiste adres. Ik st graag voor je klaar!

Commercieel

Een impressie van mijn werk is te vinden in mijn portfolio. Ben je geïnteresseerd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Op afspraak is het tevens mogelijk om een bezoek te brengen aan de studio.

Portfolio Commercieel

Hier vind je mijn commerciële portfolio. De foto’s zijn gemaakt door verschillende fotografen en voor diverse opdrachten. Met House of looks ben ik als modestylist breed inzetbaar voor trendy, commerciële, edgy en avant garde fotoshoots. Ben je op zoek naar een commerciële modestylist of juist een multi inzetbare modestylist, bij mij ben je voor beide aan het juiste adres. Wat mij onderscheid van andere modestylisten is mijn unieke kijk op mode. Mijn styling is altijd krachtig, vrouwelijk en uniek. 

Wil je weten wat ik als modestylist voor je kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met met op. Ik sta graag voor je klaar en denk tevens graag met je mee over de juiste styling voor jouw fotoshoot, video opname, commercial etc.  Op de pagina ‘contact’ vind je de diverse mogelijkheden om contact met mij op te nemen. 1

Boek direct
English Dutch