Modestyliste

Modestyliste

Nicole Wunderink

Eigenaar en stylist bij House of looks
Welkom bij House of looks! House of looks is een mode styling agency dat is opgericht door mij, Nicole Wunderink. Ik ben een gepassioneerd freelance modestyliste met een hart voor het vak. Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door mode en modestyling. Ik begon met werken in de retail waarbij ik genoot van het etaleren en het adviseren van klanten op mode gebied maar kwam tot de conclusie dat ik meer wilde. In 2019 ben ik dan ook gestart met de HBO opleiding modestylist welke ik succesvol heb afgerond. Inmiddels zijn er een aantal jaren verstreken en ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf en heb ik als modestyliste voor diverse bedrijven mogen werken zoals o.a. Fijn textiel, Meow Boutiques en VDoublegdrones. Daarnaast ben ik styliste bij StyleBoxes en is mijn werk in diverse magazines gepubliceerd. Mij kracht zit o.a. in mijn oog voor detail, mijn unieke clean chic stijl, en mijn vermogen om ideeën van opdrachtgevers om te zetten naar de perfecte styling. Ben je op zoek naar een gedreven modestyliste met een unieke stijl? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik sta graag voor je klaar! Krachtige, out of the box styling of commercieel met een unieke touch is waarmee mijn werk zich onderscheid. Elke look is uniek. Een impressie van mijn werk is te vinden in mijn portfolio. Ben je geïnteresseerd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.
Modestyliste

1

m