Welkom bij House of looks!

House of looks is een fotografie en stylingbureau dat is opgericht door mij, Nicole Wunderink. Ik ben een creatieve, enthousiaste fotografe en styliste met een passie voor het vak. Ik sta graag voor je klaar op het gebied van mode styling, setdressing, en diverse soorten fotografie zoals  mode editorials, zakelijke fotografie  en portret fotografie.

Ben je op zoek naar een gedreven styliste of fotografe die altijd tot het uiterste gaat voor het perfecte plaatje, of het nu gaat om een editorial, video opname of wellicht voor je eigen Linkedin pagina of die van een van je medewerkers? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Samen kunnen wij kijken naar je wensen en het doel van de fotoshoot of opname en natuurlijk – indien van toepassing – de uitstraling van je merk of bedrijf die je in de looks of foto’s terug wilt laten komen. Aan de hand hiervan stel ik een of meerdere moodboards op. Denk hierbij aan een overzicht qua sfeer, kleding en bijvoorbeeld de verlichting. Wanneer je helemaal tevreden bent met de moodboards ga ik voor je aan de slag. Dit kan zijn op het gebied van mode styling, setdressing, fotografie of een combinatie hiervan.

Ik ben inzetbaar voor zowel commerciële-, high fashion- en avantgardistische shoots alsmede zakelijke (profiel) foto’s. Op verzoek is het ook mogelijk om een visagiste en/of haarstyliste bij te boeken.

Een impressie van mijn werk is te vinden in mijn portfolio dat bestaat uit foto’s voor modellenbureaus, online magazines, een kledingwinkel etc.

Wil weten wat House of looks voor je kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.