House of looks is een fotografie en modestyling bureau dat is opgericht door mij, Nicole Wunderink.  Mijn bedrijf is ontstaan uit mijn passie en voorliefde voor mode en het creëren van krachtige en prachtige beelden zoals voor magazines, videoclips e.d.

Ben je op zoek naar een gedreven styliste of fotografe die altijd tot het uiterste gaat voor het perfecte plaatje?  Dan ben je bij mij aan het juiste adres.  Samen bespreken wij je wensen waarna ik een of meerdere moodboards opstel. Denk hierbij aan een overzicht qua sfeer, kleding en bijvoorbeeld de verlichting. Wanneer je helemaal tevreden bent met de moodboards ga ik voor je aan de slag. Dit kan zijn op het gebied van mode styling,  fotografie of een combinatie hiervan.  

Op verzoek is het ook mogelijk om een visagiste en/of haarstyliste bij te boeken. 

Een impressie van mijn werk is te vinden in mijn portfolio.

Wil weten wat House of looks voor je kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Boek direct